El meu compte del Punt General de Factures Electròniques de les Administracions Públiques de Catalunya permet donar-te d’alta com a emissor de factures, pas necessari  per poder crear factures des de la bústia de lliurament e-FACT. Si generes factures en nom d’altres, caldrà que també els donis d’alta com a emissors de la factura.

Accés amb autenticació

Per a aquelles opcions que requereixen autenticació [Imagen14.png ] es mostrarà la finestra on se sol·licita la informació corresponent a l'usuari. Es permet la identificació amb idCAT Mòbil, certificats, Cl@ve PIN24, entre d’altres.

Com donar-me d’alta com a emissor de factures?

Al menú principal, clica sobre “El meu compte”, i apareixerà la pantalla per identificar-te.

Un cop identificat,

podràs donar-te d'alta clicant El meu compte --> Dades emissió

Informa les teves dades o les de l'emissor que vulguis donar d'alta clicant "+Nou emissor"

Informa les dades en funció de si estàs creant una persona física:

o persona jurídica:

Nota: la Bústia e-FACT és per a persones físiques/jurídiques nacionals. Si no disposes de NIF o CIF pots utilitzar altres solucions de creació de factures electròniques.

Com gestionar els meus emissors de factura?

A l’apartat de “El meu compte” -> Dades emissió, podem veure i editar les dades dels emissors que gestionem.

En aquest cas, podem veure i modificar les dades de qualsevol emissor clicant a la icona de Detall Imagen7.png , i també podem eliminar un emissor clicant a la icona d’Eliminar emissor Imagen8.png.

Per què hi ha un cadenat a la Bústia de lliurament?

Les opcions que en pantalla tenen un cadenat, indiquen que per a utilitzar-les cal estar identificat prèviament.